FEDTFRYSNING I HOLSTEBRO TIL LAVE PRISER

Professionel og billig fedtfrysning behandling

Få reduceret dine fedtdepoter på vores klinik i Holstebro og få et sundt og flot udseende. Med nedenstående kampagnepriser er fedtfrysning blevet for alle bestil eksempelvis:

1 BEHANDLING MED 1 HÅNDTAG – VARIGHED 50/60 MIN. 1800,-

KAMPAGNE PRIS 2019 Med 1 HÅNDTAG = 1200,-

1 BEHANDLING MED 2 HÅNDTAG – VARIGHED 50/60 MIN. 3400,-

KAMPAGNE PRIS 2019 / Med 2 HÅNDTAG = 2000,-

Fedtfrysning for alle

Måske har du også oplevet, at du ikke kan komme fedtdepoter på problemområder til livs – selvom du spiser rigtigt og dyrker motion regelmæssigt?

Så er du bestemt ikke alene. De fleste kvinder – og mange mænd – har i dag hørt om muligheden for fedtfrysning, der kan være en god ide uanset alder. Fedtfrysning, som også kaldes Coolslimming, kan være lige så relevant for dig, som har født to børn, som dig, der end ikke har tænkt på børn endnu.

På Kliniknederby.dk i Holstebro er alle velkomne, og vi lever og ånder for, at vores kunder får et godt og smukt resultat, de er tilfredse med. Lyder det interessant? Du kan nemt  bestille en tid online.

Sundt og lækkert udseende med fedtfrysning

Fedtfrysning er en meget effektiv behandling mod ridebukselår, dansehåndtag, og hvad man ellers kalder de genstridige fedtdepoter, som sætter sig rundt på kroppen.

Det er vel at mærke depoter, som selv med hård træning er vanskelige at komme til livs. Har du problemer med uønskede fedtdepoter, så bør du derfor måske overveje at prøve fedtfrysing på vores klinik i Holstebro – lige nu i øvrigt til rigtig fornuftige priser.

Fedtfrysningen udføres af vores erfarne personale, der er eksperter i det ikke-kirurgiske indgreb, der kan give permanent fedtreduktion og et smukkere udseende på følgende områder:

 • Maven
 • Ridebukselår
 • Dansehåndtag
 • Inderlår
 • Hofter
 • Bryst (mænd)
 • Dellen

Fedtfrysning og sikkerhed

Fedtfrysning priser i Holstebro

For at få en fedtfrysning skal man dog være fyldt 18 år og kunne bekræfte følgende:

 • Jeg er ikke svær overvægtig, og min BMI er under 35
 • Jeg er ikke gravid og har ikke pacemaker eller blødersygdom
 • Jeg er ikke alvorlig syg og har ikke kræft, brok eller nedsat leverfunktion
 • Jeg har ikke eksem, åbne sår eller infektion i det område, som jeg ønsker behandlet
 • Jeg har ikke fået foretaget en fedtsugning på det sted, der skal fedtfryses

Coolslimming/fedtfrysning er smertefri

Fedtfrysning er en smertefri proces, hvor man nedkøler det uønskede fedtvæv uden brug af kirurgi.

Du ligger ned eller sidder op, og slapper af imens behandlingen foregår roligt og behageligt.

Behandlingen sætter en nedbrydning af fedtcellerne i gang, der varer i nogle uger. Efter et par måneder kan man tydeligt se resultatet.

Reduktionen af fedtdepoterne er permanent, og det er vigtigt at slå fast, at nerver, muskler, blodkar eller huden ikke påvirkes af fedtfrysningen.

En Coolslimming er i øvrigt smertefri og tager omkring 50-60 minutter, og med vores fedtfrysning priser er fedtfrysning heller ikke en økonomisk belastning længere.

Fedtfrysning priser i Holstebro

Fedtfrysnings billeder 2-3 behandlinger med 5-6 ugers mellemrum

Sådan foregår en fedtfrysning

På Kliniknederby.dk i Holstebro bruger vi altid det nyeste og bedste udstyr i vores behandling.

Vi er passionerede i forhold til at tilbyde vores kunder den bedste fedtfrysningsbehandling. Selve fedtfrysningen foregår ved at to køleelementer danner vakuum og på den måde fryser fedtet.

Naturligvis kan det virke lidt koldt især i begyndelsen, men langt de fleste oplever ikke noget ubehag. I gennemsnit fjernes 25 procent fedt på det ønskede område – allerede efter første behandling.

De fleste – afhængig af fedtmængden – skal regne med mellem en og tre behandlinger. Et resultat ses som regel efter 4-5 uger, men der kan gå længere tid. Vores største glæde er at se kundernes glæde over resultatet af fedtfrysningen og deres nye, smukke udseende.

Før en fedtfrysningsbehandling

Før en behandling for fedtsyning tilbyder Kliniknederby.dk altid en uforpligtende konsultation, der naturligvis er gratis.

Her snakker vi mere om processen, priser for fedtsugning og dine ønsker til behandlingsforløb og resultat. Du er altid velkommen til at ringe/skrive.

Skulle du have lyst til andre behandlinger, så klarer vi også det. Hop blandt andet ind og se vores udvalg af billige ansigtsbehandlinger – vi har helt sikkert noget til dig.