FÅ EN BEHAGELIG OG BILLIG ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

Hos Klinik Nederby er vi her for din skyld. Din skønhed og din mulighed for at ”stråle” er vores største glæde. Vi tilbyder alt i skønhedsbehandling og med en billig ansigtsbehandling på vores klinik i Holstebro, kan du roligt møde verden med løftet pande.

Vi tilbyder alle typer af billige ansigtsbehandlinger herunder; mini AHA frugtsyre, teenage, klassisk, luksus og vores egen Nederby Special.

Du vil opleve den ultimative følelse af velvære, når vores skønhedseksperter påbegynder ansigtsbehandlingen i Holstebro. Det er selvforkælelse på højt niveau, og derfor kan en billig ansigtsbehandlingen også være med til at give dig indre balance.
En billig ansigtsbehandling giver både ydre, men også indre skønhed.

Har du brug for en billig ansigtsbehandling, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Det er ganske nemt – inde i vores tidsbestilling kan du se vores ledige tider og booke din egen tid.

BILLIGE ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

  • MINI AHA FRUGTSYRE BEHANDLING

VARIGHED 20/30 MIN. 350,-

  • TEENAGE BEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, maske og afslutter med dagcreme som passer til din hudtype VARIGHED 45 MIN. 395,-

  • KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybde rens, retning af bryn, maske, afslutter med dag og øjencreme VARIGHED 45 MIN. 550,-

  • LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, retning af bryn, massage af ansigt, décollté, skulder og nakke, maske, hovedbundsmassage, afslutter med dagcreme, serum, øjencreme VARIGHED 75 MIN. 695,-

  • NEDERBY SPECIAL

2 timers ren forkælelse. Rygmassage + Luksus ansigtsbehandling, farvning af bryn og afslutter med en let dag make-up VARIGHED 120 MIN. 995,-

UNIK & BILLIG ANSIGTSBEHANDLING

På Klinik Nederby ser vi det som vores fornemste opgave, at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas. Vi ved, at alle er unikke, og netop derfor er en billig ansigtsbehandling hos os aldrig ens. Vi tilpasser altid vores ansigtsbehandlinger til den enkelte. 

Sammen med dig, finder vi den billige ansigtsbehandling i Holstebro – der skaber mest glæde og næring for din hud. Vi tror på, at alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Du skal vælge os, når kun det bedste er godt nok, og når du ønsker en billigt ansigtsbehandling skræddersyet til dig og din hud. 

FORKÆL DIG SELV

Når du besøger Klinik Nederby, er vores mål, at du føler dig godt tilpas. Vores klinik er hyggeligt indrettet og vores imødekommende personale sikre at du kan slappe helt af.
En billig ansigtsbehandling handler om tillid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg før, under og efter behandlingen. 

Vores veluddannede personale sætter dig og din forkælelse i centrum. Selvom vi tilbyder en billig ansigtsbehandling, er du dyrebar. Derfor anvender vi kun de allerbedste skønhedsprodukter i vores skønhedspleje og vores udstyr på klinikken i Holstebro er helt nyt og moderne. Vores flotte resultater opnås på baggrund af en grundig analyse af dit ansigt og din hud.

En billig ansigtsbehandling er = Wellness

Du vil opleve den ultimative wellness-følelse, når vores kosmetolog og hudterapeut Christina finder frem til den bedste ansigtsbehandling for dig og din hudtype. Professionalitet er en af grundstenene for os på Klinik Nederby. Derfor er vi nørder, når det omhandler de bedste produkter samt hvordan man finder den ansigtsbehandling der passer præcis til dig. Vores personale er desuden løbende på efteruddannelse for at sikre dig den bedste og den nyeste behandling.

Kom derfor trygt til ansigtsbehandling her i skønne Holstebro og nyd en følelse af wellness og genopretning af din indre og ydre balance – til fornuftige priser.

Skulle du være interesseret i andre type behandlinger, så tilbyder vi også en professionel og billig fedtfrysning til dig der gerne vil have strammet op forskellige steder.