FÅ EN BEHAGELIG OG BILLIG ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

Alt i ansigtsbehandling

På vores skønhedsklinik Klinik Nederby er vi her for din skyld. Din skønhed og din mulighed for at ”stråle” er vores største glæde. Vi tilbyder alt i skønhedsbehandling og med en ansigtsbehandling på vores klinik i Holstebro, kan du roligt møde verden med løftet pande.

Vi tilbyder alle typer af ansigtsbehandlinger herunder mini AHA frugtsyre, teenage, klassisk, luksus og vores egen Nederby Special.

Du vil opleve den ultimative følelse af velvære, når vores skønhedseksperter tager dig i behandling. Man kan roligt kalde det selvforkælelse, og på den måde er ansigtsbehandlingen med til at give dig en indre balance. Ansigtsbehandling giver ydre, men også indre skønhed.

Har du brug for en ansigtsbehandling, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Det er ganske nemt – inde i vores tidsbestilling kan du se vores ledige tider og booke din egen tid.

ANSIGTSBEHANDLINGER

 

  • MINI AHA FRUGTSYRE BEHANDLING

VARIGHED 20/30 MIN. 300,-

  • TEENAGE BEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, maske og afslutter med dagcreme som passer til din hudtype VARIGHED 45 MIN. 350,-

  • KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybde rens, retning af bryn, maske, afslutter med dag og øjencreme VARIGHED 45 MIN. 500,-

  • LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, retning af bryn, massage af ansigt, décollté, skulder og nakke, maske, hovedbundsmassage, afslutter med dagcreme, serum, øjencreme VARIGHED 75 MIN. 650,-

  • NEDERBY SPECIAL

2 timers ren forkælelse. Rygmassage + Luksus ansigtsbehandling, farvning af bryn og afslutter med en let dag make-up VARIGHED 120 MIN. 850,-

Unik ansigtsbehandling i Holstebro

På Klinik Nederby er vores fornemste opgave at hjælpe dig med at finde dit skønne og smukke jeg frem. Vi forstår, at alle er unikke, og netop derfor er en ansigtsbehandling på klinikken hos os i Holstebro ikke ens – for forskellighed er en styrke.

Sammen med dig afdækker vi din vej til at ”shine” mest muligt – og ansigtsbehandling hos os er billig, for vi tror på, at alle skal have muligheden for at have den bedste udgave af sig selv, for ingen er ens. Du skal vælge os, når kun det bedste er godt nok, og når du ønsker en ansigtsbehandling skræddersyet til dig.

Billig ansigtsbehandling – dyrebare dig

Når du kommer til Klinik Nederby, så vil du opdage, at du føler dig godt tilpas på grund af vores indretning og på grund af personalet. En ansigtsbehandling handler om tillid, og det er vigtigt, at du føler dig tryg, sådan får du nemlig mest ud af din behandling.

Vores veluddannede personale vil gøre alt, hvad de kan, for at sætte dig og din skønhed i centrum. Selvom vi har billig ansigtsbehandling, så er du jo dyrebar. Derfor anvender vi kun de allerbedste skønhedsprodukter i vores skønhedspleje og vores udstyr på klinikken i Holstebro er helt nyt og moderne. Vores flotte resultater opnås på baggrund af en grundig analyse af dit ansigt og din hud.

Ansigtsbehandling er wellness

Du vil opleve den ultimative wellness-følelse, når vores kosmetolog og hudterapeut Christina finder frem til den bedste ansigtsbehandling for dig og din hudtype. Professionalitet er vigtigt for os på Klinik Nederby, og vi har derfor et dybdegående kendskab til såvel vores produkter i sortimentet som til vores vidt forskellige behandlinger. Vores personale er desuden løbende på efteruddannelse for at sikre dig den bedste og mest moderne behandling.

Kom derfor trygt til ansigtsbehandling her i skønne Holstebro og nyd en følelse af wellness og genopretning af din indre og ydre balance – til fornuftige priser.

Skulle du være interesseret i andre type behandlinger, så tilbyder vi også en professionel og billig fedtfrysning til dig der gerne vil have strammet op forskellige steder.